1. EL PROCÉS DE COMPRA

La cervesa és una beguda alcohòlica i per comprar-ne has de tenir més de 18 anys d’edat. Fes-ne un consum responsable. 

Per començar la compra, fes click a sobre l’icona “Afegeix a la cistella” que hi ha sota el producte que vulguis comprar. Llavors apareixerà un pop-up on podràs escollir entre “continuar comprant” o bé “passar per caixa”.  També podràs augmentar el nombre d’unitats del producte que hagis escollir.

Si esculls “continuar comprant” podràs afegir altres productes a la teva cistella.

Si esculls “passar per caixa” s’obrirà una pàgina resum amb el producte que hagis escollit. Si estàs d’acord amb el producte i el preu, fes click a sobre “Finalitzar al comanda”. Llavors s’obrirà la finestra de autenticació. Si ja ets un client registrat només que introdueixis les dades amb què et vas registrar per primer cop. Si no ho ets, tens dues opcions: comprar com a “convidat” (sense necessitat de registrar-te) o bé introduir totes les teves dades per tal de fer-te client registrat.

Un cop hagis omplert les teves dades recorda’t de fer click a “desar” per tal que el sistema detecti la teva adreça d’entrega i ajusti les despeses d’enviament dels paquets. Revisa bé totes les dades que introdueixes i especialment l’adreça d’entrega.

Llavor hauràs d’escollir un mètode d’entrega i d’acceptar les condicions legals del servei i declarar que ets major de 18 anys per poder accedir als mètodes de pagament. Podràs escollir tres mètodes de pagament: amb targeta de crèdit (passarel·la virtual del Banc Sabadell), amb Pay-Pal o targeta de crèdit via Pay-Pal o, finalment, via transferència bancària (l’enviament no es farà fins que l’equip de Birra 08 no hagi comprovat que la transferència s’ha fet efectiva),

Quan hagis escollit un mètode de pagament s’obrirà una pàgina “resum” de la comanda on podràs veure els costos d’enviament i el total de l’import que has d’abonar. Fes click a sobre de “confirmar la meva comanda”. Si confirmes la comanda s’obrirà una pàgina amb el teu número de comanda i t’enviarem un e-mail amb aquestes mateixes dades per tal que puguis fer el seguiment de la comanda.

 

2. PREUS I PORTS

Els preus dels productes que figuren en la web són amb impostos inclosos. Es considera el tipus d’IVA aplicable en el moment de la compra. Els preus inclouen el cost de processament de les comandes. Els costos d’enviament no estan inclosos i depenen de l’adreça d’entrega i del pes del paquet.

Taula amb els preus dels costos d’enviament

 

PROVINCIAL

REGIONAL

NACIONAL

BALEARS

De 0 a 19,9 kgs

5

5

5

7

De 20 a 25,9 kgs 

7

7

9

De 26 a 32,9 kgs

9

9

9

9

De 33 a 40 kgs

9

9

9

9

Si voleu un enviament superior a 5 caixes o si voleu un enviament a Canàries o a Europa, per favor envieu un email a: info@birra08.com

3. TERMINI D'ENTREGA

En general, les comandes haurien d’arribar entre 2 o 3 dies laborals després de la compra, però això pot variar. Les comandes s’enviaran a l’adreça d’entrega.

El client és el responsable d’examinar el paquet quan el rep. Si existeixen danys de qualsevol mena o el producte no és correcte, cal indicar-ho via mail o trucant al 93 013 02 30, el mateix dia que rebis el paquet.  Si l’entrega no pot enviar-se correctament degut a una manca de dades d’entrega els costos d’enviament correran a càrrec del client.

4. CANCEL·LACIONS 

És possible cancel·lar la comanda abans de que aquesta sigui tramitada. En cas de que ja s’hagi tramitat la comanda hauràs de seguir el procés de devolució.

5. DEVOLUCIONS 

Disposes d’un període de devolució de 7 dies des de l’entrega de la comanda. Això vol dir que pots tornar la comanda, si no ha estat encetada, però els costos d’enviament i de devolució correran a càrrec del client. El producte ha de ser retornat en el mateix estat en que ha estat enviat.

Els costos de devolució en el cas de productes defectuosos o enviaments incorrectes correran a càrrec de Birra 08.

Totes les reclamacions o preguntes poden fer-se mitjançant correu electrònic a: info@birra08.com